Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

114 Posty

(Krowa)
Początkujący
Nie jest wazne kto kogo posuwa, wazne jest zeby dzieci byly ladne !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
WujekJanek napisał:
[quote]defenderr napisał:
WujekJanek napisał:
sorlandet napisał:
Cyt: NORWEGIA MA POMÓC POLAKOM ZINTEGROWAĆ SIĘ Z UCHODŹCAMI"...? ale przecież uchodźcy nie chcą się z nikim asymilować, więc na co komu ten durny artykuł...? gdzie jedno przeczy drugiemu..?
gdzie logika w tym wszystkim..?
Polacy ich u siebie nie chcą i ja ich też nie chce!!

A skad wiesz, ze nie chca, ilu uchodzcow znasz osobiscie??? Ja pracuje z paroma osobami ktore przyjechaly tu wlasnie na statusie uchodzcy (np z Erytrei). Sa tu od paru lat, swietnie mowia po norwesku, pracuja i placa podatki...

No chyba ze wiesz, bo "przeciez wszyscy to wiedza i w internecie mozna sobie zobaczyc"....

a jako to wojna jest w tej Erytreji????????????

ze uzywasz okreslenie uchodzcy???????????????????

i co oni tak samolotem bezposrednio z Erytrei do norwegi przylecieli ???????????????

A tak na powaznie, skoro nie wiesz co to takiego Erytrea, czy jest tam jakas wojna i czy istnieje cos takiego jak "uchodzca" z Erytrei. Material nie ma oczywiscie cech bezstronnego materialu zrodlowego, natomiast licze, ze cos w glowce rozjasni.

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Erytrea-...115e0c&_ticrsn=3
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Krowa napisał:
Nie jest wazne kto kogo posuwa, wazne jest zeby dzieci byly ladne !

Juziu, ale to akurat jest argument ZA przyjmowaniem uchodzcow...

A propos zabaw dla doroslych ze zwierzetami, slyszalem te cos o krowach. Otoz ponoc gdy podrozujesz po Europie i w pewnym momencie stwierdzas z przerazeniem ze krowy sa ladniejsze, zgrabniejsze i czystsze niz dziewczyny, to znaczy ze wlasnie wjechales do Holendii...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Pawel Z)
Wiking
prostozmostu.net/swiat/muzulmanie-chca-s...i-zwierzetami-jak-wy no to się znaleźli eksperci od asymilacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowa)
Początkujący
No tak, ale ja jestem krowa ciapata wiec mam juz z zalozenia przej...ne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jan kaczmarek
(antychryst)
Wiking
Jaja sobie robicie?My i ciapate?Zintegrowani?He,he,dobre,dobre,prędzej uwierzyłbym w jezuska i niepokalaną z a w s z e dziewicę,czyli niemożliwe...,możliwe jedynie w kraju hipokrytów czyli Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
WujekJanek napisał:
[quote]WujekJanek napisał:
defenderr napisał:
WujekJanek napisał:
sorlandet napisał:
Cyt: NORWEGIA MA POMÓC POLAKOM ZINTEGROWAĆ SIĘ Z UCHODŹCAMI"...? ale przecież uchodźcy nie chcą się z nikim asymilować, więc na co komu ten durny artykuł...? gdzie jedno przeczy drugiemu..?

A skad wiesz, ze nie chca, ilu uchodzcow znasz osobiscie??? Ja pracuje z paroma osobami ktore przyjechaly tu wlasnie na statusie uchodzcy (np z Erytrei). Sa tu od paru lat, swietnie mowia po norwesku, pracuja i placa podatki...

No chyba ze wiesz, bo "przeciez wszyscy to wiedza i w internecie mozna sobie zobaczyc"....

i co oni tak samolotem bezposrednio z Erytrei do norwegi przylecieli ???????????????

A tak na powaznie, skoro nie wiesz co to takiego Erytrea, czy jest tam jakas wojna i czy istnieje cos takiego jak "uchodzca" z Erytrei. Material nie ma oczywiscie cech bezstronnego materialu zrodlowego, natomiast licze, ze cos w glowce rozjasni.

czyli nie uchodzcy a azylanci
wujek albo jestes taki glupi ze nie znasz znaczenia uchodzca albo jesters sprzedawczyk lewacki i siejesz propagande

bo przed czy oni uciekaja z Erytrei ano przed zaszczytna sluzba wojskowa

a wojny w Erytrei NIE MA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
defenderr napisał:
[quote]WujekJanek napisał:
WujekJanek napisał:
defenderr napisał:
WujekJanek napisał:
sorlandet napisał:

wujek albo jestes taki glupi ze nie znasz znaczenia uchodzca albo jesters sprzedawczyk lewacki i siejesz propagande

a wojny w Erytrei NIE MA

Nie miej mi za zle ze nie bede sie wdawal w polemike, skoro jescze kilka minut temu nie wiedziales co to jest erytrea, a teraz juz fachowo sie wypowiadasz iz wojny tam nie ma, a ludzie pryskaja z tego kraju jedynie dla tego, ze chca uniknac sluzby wojskowej. Twoja doglebna leksykonalna wiedza na temat wyrazenia UCHODZCA wbija mnie w ziemie, zas na jakze wazki argument "lewacki sprzedawczyk" nie jestem w stanie slowa z siebie wydusic. Coz, przysnacz trzeba ze mnie rozszyfrowales, zdemaskowales, zagnales w kozi rog i takie tam. Pozwol wiec ze nie bede czekal az poleca ostateczne w tego typu duskusjach argumenty Prawdziwych Polakow (czyli "spierdalaj kurwo" i tym podobne) tylko zamkne dyskusje juz teraz.

Dobranoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
WujekJanek napisał:
[quote]defenderr napisał:
WujekJanek napisał:
WujekJanek napisał:
defenderr napisał:
WujekJanek napisał:
sorlandet napisał:

a wojny w Erytrei NIE MA

Nie miej mi za zle ze nie bede sie wdawal w polemike, skoro jescze kilka minut temu nie wiedziales co to jest erytrea, a teraz juz fachowo sie wypowiadasz iz wojny tam nie ma, a ludzie pryskaja z tego kraju jedynie dla tego, ze chca uniknac sluzby wojskowej. Twoja doglebna leksykonalna wiedza na temat wyrazenia UCHODZCA wbija mnie w ziemie, zas na jakze wazki argument "lewacki sprzedawczyk" nie jestem w stanie slowa z siebie wydusic. Coz, przysnacz trzeba ze mnie rozszyfrowales, zdemaskowales, zagnales w kozi rog i takie tam. Pozwol wiec ze nie bede czekal az poleca ostateczne w tego typu duskusjach argumenty Prawdziwych Polakow (czyli "spierdalaj kurwo" i tym podobne) tylko zamkne dyskusje juz teraz.

Dobranoc.

widze ze masz jakies zaburzenia w widzeniu swiata

skoro jescze kilka minut temu nie wiedziales co to jest erytrea,
Prawdziwych Polakow (czyli "spierdalaj kurwo" i tym podobne)

albo urojenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Pawel Z)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok